Introducere in cultura bizantina

Introducere in cultura bizantina

36,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Introducere in cultura bizantina

Marea durată a Imperiului bizantin ("imperiul celor trei continente şi al celor cinci mări, de peste o mie de ani") face ca intreaga dezvoltare a artei bizantine să poată fi impărţită in trei mari faze, cu două etape de tranziţie intre ele. Prima - "epoca lui Iustinian" - durează din secolul al VI-lea pană la criza iconoclastă. Cea de-a doua, "faza macedoneană", incepe in secolul al IX-lea şi se termină o dată cu cucerirea francă a Constantinopolului, la 1204, iar a treia cuprinde secolele XIII-XV şi este cunoscută sub denumirea de "renaşterea paleologă". - prof. univ. dr. Maria Georgescu

O lucrare de sinteză ce vine in completarea volumului Istoria Bizanţului de acelaşi autor. - Editorul

Cartea "Introducere in cultura bizantina" a fost publicata in categoria Istorie / Civilizatii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Maria Georgescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Introducere in cultura bizantina prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in cultura bizantina" este de 36 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-8966-68-0
Pagini: 276
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Introducere in cultura bizantina

Produse similare si recomandari

Civilizatiile antice
Yves Cohat, Yvon le Gall, Pierre Miquel
50.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
America : Independenta, Secesiune
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
Marile civilizatii
Vahe Zartarian
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in cultura bizantina. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maria Georgescu

Maria Georgescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza, Chimia liantilor anorganici, Istoria Bizantului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter