Intre Germania si Germania : Editie cartonata

Intre Germania si Germania : Editie cartonata

Editura Polirom
38,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Intre Germania si Germania : Editie cartonata

Intre Germania si Germania, jurnalul lui Gunter Grass dintr-un an crucial pentru istoria tarii sale, anul reunificarii celor doua state germane, R.F.G. si R.D.G, este o relatare la cald a evenimentelor din 1990, reflectate in constiinta autorului, dar si o marturie despre activitatea artistica si viata personala a acestuia.

Artist polivalent, membru al SPD, Gunter Grass poarta polemici de pe pozitii ferme, calatoreste, publica, deseneaza, se intilneste cu personalitati ale vietii culturale, cu membri ai numeroasei sale familii si, concomitent, lucreaza la noi proiecte. Paginile din acest jurnal ofera o imagine asupra atelierului creativ al artistului si a felului in care se nasc si se dezvolta povestile cu care Grass a cucerit un public larg in intreaga lume.

„In ansamblu, insemnarile din acest jurnal se impart in doua categorii: in primul rind il avem pe marele scriitor, foarte preocupat de calatorii, de meditatiile asupra valorii sale, de public si de spatiul politic, iar pe de alta parte il vedem pe autor lucrindu-si textul in tacere, pe artistul ce deseneaza si, nu in ultimul rind, pe omul Grass in spatiul lui privat.” - Literaturkritik

„Zidul Berlinului, care impartise Germania vreme de peste un sfert de secol, tocmai fusese darimat, ceea ce a declansat discutii ample referitoare la destinul Germaniei si la locul ei in lume... In aceasta perioada, Grass – care fusese dintotdeauna un intelectual public –s-a dovedit nu doar un observator, ci, asa cum fusese inca din anii cincizeci, si un participant activ la polemicile legate de marile probleme germane, cu imensa lor povara istorica.” - Washington Monthly

„Cititorul afla (asa cum se intimpla adesea in astfel de jurnale) o multime de lucruri despre viata privata a autorului. Grass a calatorit enorm, nu numai intre Germanii, ci si intre diversele lui case de vacanta, in Germania de Est, in Cehoslovacia, la Paris, la o conferinta in Norvegia si, desigur, in Polonia. Dar aici se gasesc unele descoperiri uimitoare, ce privesc gindirea politica si strategica a lui Grass, care este, la urma urmei, un intelectual prestigios. Ele arata ca disperarea lui Grass din acea perioada a avut un impact asupra activitatii sale literare.” - Glanz & Elend

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Intre Germania si Germania", publicata in 5 categorii, Beletristica / Corespondenta, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura germana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gunter Grass si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Intre Germania si Germania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intre Germania si Germania" este de 38.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2834-6
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Intre Germania si Germania : Editie cartonata

Produse similare si recomandari

Primejdia marturisirii
Pintea Ioan, Steinhardt N.
36.95 RON
Scrisori rupte
Rabindranath Tagore
34.00 RON
Corespondenta 1946-1959
Albert Camus, Rene Char
32.99 RON
Scrisorile divinei marchize
Rabutin Chantal
9.90 RON
Timp al inimii. Corespondenta
Paul Celan, Ingeborg Bachmann
29.90 RON
Rapsodia epistolara. Volumul II
Anton Golopentia
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intre Germania si Germania : Editie cartonata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gunter Grass

Gunter Grass a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Anestezie locala, Aparatul de fotografiat : Editie cartonata, Calcanul, Decojind ceapa, Decojind ceapa, Pachet promotional Top 10+ (65-68), Pisica si soarecele , Secolul meu : Editie cartonata, Toba de tinichea, Toba de tinichea (Top 10).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter