Intre dorinta si pericol

Intre dorinta si pericol

Editura Orizonturi
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Intre dorinta si pericol

Acest al saselea roman al reputatei autoare LINDA HOWARD, inclus în topul bestsellerurilor din ziarul New York Times, dezvolta o tema deosebit de interesanta: personaje foarte puternice, capabile sa-si controleze sentimentele - precum cei care lucreaza în temute servicii secrete - sint, in ultima instanta, si ei oameni ca toti oamenii, astfel incit atunci cind sint prinsi in mrejele iubirii adevarate nu mai au nici o scapare.

Frumoasa agenta Niema participa la o misiune extrem de periculoasa, fiind infiltrata intr-o retea terorista, alaturi de John Medina, un celebru agent CIA.

In virtejul unor evenimente de-a dreptul dramatice, cei doi inteleg ca nu pot trai unul fara celalalt.

O carte plina de suspans si pasiune, in stilul binecunoscut al Lindei Howard.

"Ajunseră în localitatea Valence, înainte de ivirea zorilor. John înainta încet pe străzi, căutînd o maşină potrivită. Oraşul avea peste şaizeci de mii de locuitori,..." Continuare...

"ierna se apropie de John cu paşi şovăitori, după ce îşi puse ochelarii de soare, pentru a-şi ascunde ochii de privirea bărbatului. Dumnezeule, individul ăsta ar fi fost cazul să se îmbrace,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Intre dorinta si pericol", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Beletristica / Bestseller, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Linda Howard si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Intre dorinta si pericol prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intre dorinta si pericol" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Intre dorinta si pericol

Produse similare si recomandari

Casa oglinzilor
Jayne Ann Krentz
22.00 RON
Pasiune mistuitoare
Karen Reynolds
9.00 RON
Cand apare curcubeul
Carole Dean
7.00 RON
Cartea sfarsiturilor
Charles Panati
33.01 RON
Pe urmele vanatorilor
Amanda Quick
32.90 RON
Dieta iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
29.90 RON
Cea mai frumoasa istorie a fericirii
Andre Comte Sponville
19.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intre dorinta si pericol. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Linda Howard

Linda Howard a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Capcana, Cautari disperate, Jocul mortii, La vanatoare de barbati, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter