Intoarcerea. Editie GSP

Intoarcerea. Editie GSP

Editura Trei
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: FICTION CONNECTION

Recenzie Intoarcerea. Editie GSP

Intr-o zi ploioasa de aprilie, un cadavru - sau ceea ce a mai ramas din el - este gasit de o fetita in padure. Invelit intr-un covor, cadavrul nu mai are cap, maini si picioare, ceea ce indica un criminal brutal si metodic. Victima, Leopold Verhaven, a fost un atlet faimos pana sa fie condamnat pentru uciderea a doua dintre fostele sale iubite. Totusi, el si-a sustinut fara incetare nevinovatia. In mod ciudat, el a fost ucis chiar in ziua eliberarii sale din inchisoare. Aceasta ultima crima este mai mult decat enigmatica, iar inspectorul-sef Van Veeteren este hotarat sa descopere adevarul, chiar daca asta inseamna sa ia legea in propriile maini.

Hakan Nesser este unul dintre cei mai bine vanduti autori de romane politiste. S-a nascut in 1950, in Suedia. Cartile sale au fost publicate in 25 de tari, bucurandu-se de un succes fulminant.

A fost recompensat cu Glass KEy Award (2000). De asemenea, este singurul autor care a primit de trei ori Best Swedish Crime Novel Award. Cele mai multe dintre volumele seriei Van Veeteren au fost deja ecranizate.

"— Pentru ce e chestia asta? întrebă deBries, arătând spre case-tofon. — E inspectorul-şef, oftă Munster. — Cum adică? — Ei bine, susţine că el conduce..." Continuare...

"— Leopold Verhaven? zise ea încrucişându-şi picioarele îmbrăcate în ciorapi din nailon negru. De ce vreţi să mă interogaţi cu privire la Leopold Verhaven? —..." Continuare...

Cartea "Intoarcerea. Editie GSP" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Hakan Nesser si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Intoarcerea. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intoarcerea. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-536-9
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Intoarcerea. Editie GSP

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intoarcerea. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hakan Nesser

Hakan Nesser a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cu ochii mintii, Punctul lui Borkmann.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter