Inteligenta si transformare

Inteligenta si transformare

Editura Kamala
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Inteligenta si transformare

Aceasta carte va arata cum sa va intelegeti si sa va modelati propriile succese. Ea va ofera modalitati de descoperire si dezvoltare a geniului personal, de evidentiere a ceea ce este mai bun in dumneavoastra si in ceilalti.

Cartea "Inteligenta si transformare" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Claudiu Trandafir, Iulia Bontas, si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Inteligenta si transformare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inteligenta si transformare" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2003
ISBN: 978-973-85041-2-0
Pagini: 315
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inteligenta si transformare

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inteligenta si transformare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Claudiu Trandafir

Deocamdata in afara de "Inteligenta si transformare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Claudiu Trandafir.

Iulia Bontas

Deocamdata in afara de "Inteligenta si transformare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Iulia Bontas.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter