Inteligenta. Scurt istoric

Inteligenta. Scurt istoric

Editura Trei
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologia pentru toti

Recenzie Inteligenta. Scurt istoric

Aceasta carte se adreseaza cititorilor interesati sa cunoasca mai multe despre inteligenta, fiind scrisa de o asemenea maniera, incat sa poata fi usor inteleasa si de catre nespecialisti. Ea ofera totodata informatii valoroase studentilor de la psihologie si pedagogie. Prezenta lucrare poate constitui o lectura suplimentara la cursurile despre aptitudinile umane sau de istorie a psihologiei - Autorii

Anna T. Cianciolo este lector universitar la University of Illinois Urbana-Champaign si este specializata in invatarea asistata de tehnologie, in testarea psihometrica si in psihologia organizationala.

Robert J. Sternberg este, incepand din 2010, rector la Oklahoma State University. Specializat in psihologia inteligentei, a emotiilor si a resurselor umane, a mai fost tradus la Editura Trei cu volumul Sageata lui Cupidon. cursul dragostei in timp.

"Un altul ia naştere din dezacordul cu privire la modul de conceptualizare şi de măsurare a inteligenţei. O sursă foarte importantă de controversă o constituie şi preocuparea că, în trecut,..." Continuare...

"Fiecare dintre metodologiile descrise mai sus - studii pe familii, studii pe gemeni şi studii de adopţie - generează ceea ce se numeşte o aproximare a eritabilităţii, adică o estimare a măsurii..." Continuare...

Cartea "Inteligenta. Scurt istoric" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anna T. Cianciolo, Robert J. Sternberg, si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Inteligenta. Scurt istoric prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inteligenta. Scurt istoric" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-552-9
Pagini: 237
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inteligenta. Scurt istoric

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inteligenta. Scurt istoric. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Anna T. Cianciolo

Deocamdata in afara de "Inteligenta. Scurt istoric", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anna T. Cianciolo.

Robert J. Sternberg

Pe langa "Inteligenta. Scurt istoric", autorul Robert J. Sternberg a publicat si Sageata lui Cupidon. Cursul dragostei in timp.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter