Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Cum sa dezvolti si sa folosesti principiile esentiale ale conducerii cu ajutorul INTELIGENTEI EMOTIONALE

Recenzie Inteligenta emotionala

Emotia este nu numai importanta, ci si absolut necesara in procesul de luare a deciziilor, in alegerea modului de actiune optim pentru rezolvarea problemelor, in adaptarea la schimbare si in obtinerea ravnitului succes - iata premisa fundamentala de la care a pornit cartea Inteligenta emotionala. Aceasta nu inseamna ca de cate ori faci o vanzare trebuie sa sari in sus de bucurie sau sa mori de necaz daca nu esti promovat.

Cartea de fata nu isi doreste decat sa inlocuiasca abordarea conventionala a emotiilor cu una inteligenta: Sa ne entuziasmam cat putem de mult. Nu esti suficient de implicat emotional in aceasta problema. trebuie sa privim problema emotional - si logic.

Cartea Inteligenta emotionala se concentreaza asupra evaluarii competentelor emotionale ale candidatului prin prisma abilitatilor sale, abordare care a fost dezvoltata de psihologii John (Jack) Mayer si Peter Salovey la sfarsitul anilor 1980 si numita inteligenta emotionala.

"CREAREA UNEI ECHIPE EFICIENTE Echipele nu sunt un dat, ele se construiesc în timp. Aşa cum nota Steve Zaccharo, un manager eficient induce sentimentul de încredere între angajaţi..." Continuare...

"Un plan pentru managerul cu inteligenţă emoţională Cea mai spinoasă problemă cu care se confruntau acum cei doi era aceea de a găsi o cale extrem de politicoasă şi convenabilă prin care..." Continuare...

Cartea "Inteligenta emotionala" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de David R. Caruso, Peter Salovey, si a fost publicata de editura Business Tech. Se poate cumpara cartea Inteligenta emotionala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inteligenta emotionala" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-8495-67-8
Pagini: 381
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inteligenta emotionala

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Sa intelegem stresul
Greg Wilkinson
18.50 8.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Descopera-te pe tine insuti
Lillian Too
64.00 22.50 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inteligenta emotionala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

David R. Caruso

Deocamdata in afara de "Inteligenta emotionala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului David R. Caruso.

Peter Salovey

Deocamdata in afara de "Inteligenta emotionala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Peter Salovey.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter