Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)

Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca pentru toti

Recenzie Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)

"Întâmplări în irealitatea ime­diată este, sub raportul construcţiei, un roman care îşi camuflează structura romanescă sau, mai bine, un roman de formare al unui personaj care nu acceptă ideea că personalitatea sa ar putea fi  rezultatul unui banal proces de colectare a elementelor disparate într-o formulă aleatorie. Autobiografia unui fanatic înverşunat care neagă însăşi posibilitatea de a scrie autobiografie.

Cu o astfel de problemă de identitate în punctul său de pornire, nu e de mirare că romanul blecherian a profitat la maximum de pe urma poziţiei sale de «dublu outsider», atât faţă de zona romanescului pur, cât şi faţă de aceea a poeticului pur, rămânând «o enigmă nesplicată» a lite­raturii române, fascinându-şi cititorii şi chemându-i, până astăzi, la relectură... Carte a suferinţei şi a memoriei, Vizuina luminată completează opera lui M. Blecher pe latura vizionarismului spectaculos, care dizlocă realitatea şi o pune sub semnul întrebării." - Doris Mironescu

Cartea "Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Max Blecher si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 9789731246871
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)

Produse similare si recomandari

Anotimpuri (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Calatorie in Africa
Vasile Alecsandri
15.00 8.00 RON
Ciocoii vechi si noi
Nicolae Filimon
14.00 8.00 RON
Intalnire tarzie (BPT)
Nicolae Velea
13.90 RON
Vedere din Parfumerie
Silvia Kerim
15.00 8.00 RON
La lilieci. Vol. II (IV-VI)
Marin Sorescu
13.90 RON
Romante pentru mai tarziu
Ion Minulescu
15.00 6.40 RON
Meditatii si elegii. Satire si fabule (BPT)
Grigore Alexandrescu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Max Blecher

Pe langa "Intamplari in irealitatea imediata. Vizuina luminata (BPT)", autorul Max Blecher a publicat si Inimi cicatrizate : Intamplari in irealitatea imediata, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter