Intamplari cu animale, oameni si automobile

Intamplari cu animale, oameni si automobile

Editura Paideia
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Intamplari cu animale, oameni si automobile

„Textul de faţă nu se limitează la anecdotele unei vieţi lungi”, cum mărturiseşte autorul la cei 90 de ani în motivaţia cărţii. Autorul reconstruieşte o istorie, o epocă, cu întâmplări, evenimente care l-au marcat.

Cartea "Intamplari cu animale, oameni si automobile" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ion Mircea Enescu si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Intamplari cu animale, oameni si automobile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intamplari cu animale, oameni si automobile" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Intamplari cu animale, oameni si automobile

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intamplari cu animale, oameni si automobile. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Mircea Enescu

Pe langa "Intamplari cu animale, oameni si automobile", autorul Ion Mircea Enescu a publicat si Arhitect sub comunism, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter