Intalnirile cu Liz

Intalnirile cu Liz

Editura EuroPress
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca Ideea Europeana

Recenzie Intalnirile cu Liz

Dobacin presupunea ca viata, vazuta la departarea bratului intins, reprezinta anume acea substanta care trebuie, in primul rand, raportata la armonia universala, dar si la cataclismele lumii. Ultima lucrare a sa, „Rudele lui Sura”, apare abia in (ceva) post-sovietism (1993), nuvela incheindu-se simplu... - emblematic (pentru situatia socio-nationala de facto): „Sura se gandi si hotari ca trebuie s-o ia din nou pe calea smecherilor”.

Traducere de Leo Butnaru.

Cartea "Intalnirile cu Liz" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Leonid Dobicin si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Intalnirile cu Liz prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intalnirile cu Liz" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-07-3
Pagini: 210
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Intalnirile cu Liz

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intalnirile cu Liz. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Leonid Dobicin

Deocamdata in afara de "Intalnirile cu Liz", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Leonid Dobicin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter