Intalniri cu Solomon Marcus

Intalniri cu Solomon Marcus

Editura Spandugino
75,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Distinguo

Recenzie Intalniri cu Solomon Marcus

Titlul cărţii exprimă exact scopul urmărit: să strângă laolaltă mărturii din partea celor care s-au întâlnit, în cele mai variate împrejurări, cu Solomon Marcus. Printre aceştia: Ana Blandiana, Andrew Bruckner, Cristian S. Calude, Marcel Danesi, Mircea Martin, Grigore C. Moisil, Nichita Stănescu, Sergiu Rudeanu, Umberto Eco şi Claude Lévi-Strauss. Întâlniri cu Solomon Marcus este o carte în două volume, cu peste 450 de contribuţii a căror varietate provine din varietatea preocupărilor lui Solomon Marcus.

Cartea "Intalniri cu Solomon Marcus" a fost publicata in categoria Beletristica / Memorialistica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Autor colectiv si a fost publicata de editura Spandugino. Se poate cumpara cartea Intalniri cu Solomon Marcus prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intalniri cu Solomon Marcus" este de 75 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-92895-6-3
Pagini: 1848
Format: 11,5 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Intalniri cu Solomon Marcus

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
Arme fara vina
Petru Vasilescu
18.00 RON
Vultur si inger
Juli Zeh
19.99 RON
Romanii vazuti la ei acasa
Jacek Roman
20.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Drumuri printre amintiri
Dan Grigorescu
35.00 RON
Rapsodia epistolara. Volumul II
Anton Golopentia
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intalniri cu Solomon Marcus. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Autor colectiv

Autor colectiv a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Povestile copilariei : Lecturi suplimentare clasa III, Principalele probleme sociale ale comunitatilor rurale din Romania, Sociologia culturii. Antologie de autori straini : editia a II - a, Punctul critic : Trimestrial de diagnoza sociala, politica şi culturala (Nr. 4). Romania, victima a crizei, The Tibetan Book of the Dead, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter