Insula

Insula

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Insula

Birdie Cousins plănuieste împreună cu fiica ei, Chess, o excursie pe fermecătoarea insulă Tuckernuck; astfel, cele două urmează să aibă prilejul să-si aprofundeze relatia înainte ca tânăra să se căsătorească. Birdie însăsi, după un divort dificil, stie prea bine ce înseamnă intrarea într-o căsnicie si de-abia recent a îndrăznit să tatoneze iarăsi nisipurile miscătoare ale iubirii.

Când Chess anulează pe neasteptate nunta, iar logodnicul ei îsi pierde viata într-un accident de escaladă, fata, măcinată de vinovătie, cade într-o depresie cumplită. Cu eforturi sustinute, Birdie le convinge pe fiica mai mică, Tate, si pe propria soră, India, să li se alăture pe Tuckernuck într-o vacantă de o lună. În scurt timp, lumea celor patru femei este cutremurată de secrete si intrigi care evoluează într-un ritm alert spre un deznodământul surprinzător, căci tainele, minciunile si tragedia par să le ajungă din urmă în refugiul de pe insulă.

Elin Hildebrand a absolvit Universitatea Johns Hopkins si un curs de literatură la Universitatea Iowa, publicând până în prezent nouă bestselleruri care tratează cu măiestrie complexitatea relatiilor interumane.

Cartea "Insula" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Elin Hilderbrand si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Insula prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Insula" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066008921
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Insula

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Insula. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elin Hilderbrand

Deocamdata in afara de "Insula", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Elin Hilderbrand.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter