Institutii de drept penal : Teste grila Editia a II-a revazuta si adaugita

Institutii de drept penal : Teste grila Editia a II-a revazuta si adaugita

20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Cursuri universitare

Recenzie Institutii de drept penal : Teste grila Editia a II-a revazuta si adaugita

Lucrarea Institutii de drept penal. Teste grila cuprinde testele grilă destinate pregătirii studenţilor în vederea susţinerii examenului de licenţă la Facultatea de Drept. Aceasta reprezintă un sprijin şi un instrument util pentru cei care îşi testează nivelul cunoştinţelor de specialitate.De asemenea, acest gen de lucrare, care cuprinde şi răspunsurile, nu poate în nici un caz să suplinească studiul individual şi cunoştinţele de specialitate pe care absolvenţii unei facultăţi de drept trebuie sa le deţină în vederea susţinerii licenţei.

De remarcat este faptul că prezenta lucrare este actualizată în funcţie de ultimele modificări legislative intervenite, intenţia autorului fiind aceea de a oferi celor interesaţi întrebări care să reprezinte un test util nivelului de cunoştinţe necesar susţinerii unui astfel de examen.

Am apreciat că este oportun a analiza aspectele consacrate de doctrină în funcţie de instituţiile de drept penal, ce fac parte din programa susţinerii examenului de licenţă la Facultatea de Drept - Universitatea Ecologică. Fără a avea pretenţia că au fost cuprinse toate domeniile din partea generală şi specială a dreptului penal, apreciem că lucrarea reprezintă o şansă pentru cei care susţin examenul de licenţă deoarece au posibilitatea de a-şi verifica capacitatea necesară desfăşurării unei bune activităţi în domeniul juridic.

Cartea "Institutii de drept penal" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Petre Buneci si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Institutii de drept penal prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Institutii de drept penal" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-127-545-1
Pagini: 136
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Institutii de drept penal : Teste grila Editia a II-a revazuta si adaugita

Produse similare si recomandari

Drept penal roman. Partea generala - Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul student
Constantin Mitrache, Costica Bulai, Cristian Mitrache, Lavinia LEFTERACHE
50.00 RON
Studii de drept penal
Viorel Pasca
34.00 RON
Drept penal. Partea speciala. Teorie si practica judiciara
Vasile Dobrinoiu, Norel Neagu
119.00 RON
Tratat de drept penal. Partea speciala
Diaconescu Gheorghe, Duvac Constantin
169.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Institutii de drept penal : Teste grila Editia a II-a revazuta si adaugita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petre Buneci

Petre Buneci a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Drept procesual penal, Drept procesual penal, Martorul pe taramul justitiei, Noul Cod penal. Partea generala si Codul penal. Partea generala in vigoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter