Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume

Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume

Editura Art
59.80 53.82 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Insemnarile unei pustoaice

Recenzie Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume

Cartea "Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Rachel Renee Russell si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume" este de 53.82 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 2
Limba: ro

Pret Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Insemnarile unei pustoaice. Set 2 volume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rachel Renee Russell

Rachel Renee Russell a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Insemnarile unei pustoaice. Volumul II, Insemnarile unei pustoaice. Volumul I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Insemnarile unei pustoaice

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter