Insemnari din subterana (Top 10)

Insemnari din subterana (Top 10)

Editura Polirom
14,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Insemnari din subterana (Top 10)

Condus de credinta ca „omului ii place sa-si cintareasca numai amaraciunea, iar fericirea nu si-o cintareste”, povestitorul fara nume al Insemnarilor din subterana este un mizantrop care traieste singur in Sankt-Petersburg, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Viata lui este o lupta fara sfirsit cu sentimentul tot mai acut de instrainare fata de semeni.

In insemnarile sale, el se revolta impotriva tuturor conceptiilor si valorilor societatii, opunindu-se stiintei si rationalismului absolut adoptate de contemporani. Insa atunci cind incearca sa-si puna in aplicare principiile si sa-si exercite libertatea absoluta de constiinta in care crede in viata de zi cu zi, rezultatele sint dureroase, ceea ce ii sporeste alienarea si dispretul de sine.

"— Deci, iată, în sfîrşit, ciocnirea cu realitatea, bîiguiam eu. coborînd valvîrtej scările. Acum, de bună seamă, nu mai e vorba de Papa, care părăseşte Roma..." Continuare...

"Dar se termina cîte-o perioadă din meschinul meu desfrîu şi mă apuca o greaţă îngrozitoare. Venea căinţa, o alungam: prea mi-era greaţă. Totuşi, puţin cîte puţin,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Insemnari din subterana (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura rusa, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de F.M. Dostoievski si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Insemnari din subterana (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Insemnari din subterana (Top 10)" este de 14.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2633-5
Pagini: 180
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Insemnari din subterana (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Insemnari din subterana (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

F.M. Dostoievski

F.M. Dostoievski a publicat inca 26 carti prezente in libraria noastra, Crima si pedeapsa, Dublul, Fratii Karamazov. Discursul marelui inchizitor (audiobook), Insemnari din subterana (audiobook), Adolescentul : Editie cartonata, Adolescentul, Amintiri din casa mortilor, Crima si pedeapsa, Crima si pedeapsa : Editie cartonata, Crima si pedeapsa , Crima si pedeapsa, Crime and Punishment, Demonii, Demonii (Top 10), Eternul sot. Dublul, Fratii Karamazov, Fratii Karamazov (Top 10), Idiotul, Idiotul (Top 10) : Editie 2011, Insemnari din subterana si alte microromane, Jucatorul, Jucatorul (Top 10), Jurnal de scriitor, Pachet promotional Literatura rusa, Pachet promotional Top 10+ (69-72), Umiliti si obiditi, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Top 10+

Insemnari din subterana (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter