Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Editura Sigma
8,55 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Microsoft Office, Calculatoare si internet / Pentru incepatori, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de H. Mavrodin si a fost publicata de editura Sigma. Se poate cumpara cartea Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point" este de 8.55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Produse similare si recomandari

Microsoft Office 2007
Steve Schwartz
54.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

H. Mavrodin

Deocamdata in afara de "Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului H. Mavrodin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter