Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Editura Sigma
8,55 Lei

Info

Recenzie Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Microsoft Office, Calculatoare si internet / Pentru incepatori, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.03.2014. A fost scrisa de H. Mavrodin si a fost publicata de editura Sigma. Se poate cumpara cartea Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point" este de 8.55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Microsoft Office 2007
Steve Schwartz
54.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

H. Mavrodin

Deocamdata in afara de "Initiere rapida in: Windows, Word, Excel, Access, Power Point", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului H. Mavrodin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter