Initiere si mari initiati

Initiere si mari initiati

Editura Vestala
19,62 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Initiere si mari initiati

Intrevazuta din cele mai vechi timpuri drept forma suprema de cunoastere a omului si universului, de transmitere, in cerc inchis a invaaturilor acumulate si de stapanire a energiilor secrete ale naturii, iniierea a constituit si mai constituie inca o mare taina pentru omul obisnuit. Paul Stefanescu deschide, in lucrarea de faa, cateva ferestre spre inelegerea iniierii, a principiilor, formelor, obiectivelor, dar si a miturilor ei, exemplificand aspiraia omului catre cunoasterea absoluta, prin biografiile si intuiiile unor mari maestri, inzestrai cu calitai iesite din comun, din randul carora citam pe: Nostradamus, Swedenborg, Contele de Saint-Germain, Eliphas Lvi, Elena Blavatsky, Rudolf Steiner, Papus, Crowley s.a.

Cartea "Initiere si mari initiati" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Paul Stefanescu si a fost publicata de editura Vestala. Se poate cumpara cartea Initiere si mari initiati prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Initiere si mari initiati" este de 19.62 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Initiere si mari initiati

Produse similare si recomandari

Dialog
Paula Romanescu, Adina Romanescu
1.64 RON
Curiozitati genetice
Lisa Seachrist Chiu
27.25 RON
Tehnica organizarii lucrurilor
Julie Morgenstern
19.00 RON
Evolutia geografica a unui oras - Bucuresti
Vintila Mihailescu
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Initiere si mari initiati. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paul Stefanescu

Paul Stefanescu a publicat inca 23 carti prezente in libraria noastra, Asasinatele politice in istoria Romaniei, Buruiana diavolului , Din dosarul marilor procese ale lumii, Enigme ale istoriei romane vol. 1, Enigme ale istoriei romane, vol. 2, Enigme ale istoriei universale, vol. I-II, Istoria Francmasoneriei romane, Mari scandaluri financiare, Misterele francmasoneriei, Nebunii istoriei, Placerea de a ucide. Crime insolite. Criminali celebri, Scriitori in fata justitiei, Buruiana diavolului, Eliminarea adversarului. Otravuri si otravitori celebri, Enigme ale istoriei universale vol. 1, Enigme ale istoriei universale, vol. 2, Enigme si mistere din toate timpurile vol. 1, Enigme si mistere din toate timpurile vol. 2, Istoria serviciilor secrete romane, Mari scandaluri financiare, Misterele magiei, Parapsihologie : Curs practic, Spiritismul, dintre care primele 12 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter