Initiere in iubirea karmica

Initiere in iubirea karmica
Fragment Initiere in iubirea karmica

Editura Nemira
21,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

TRANZITURILE ÎN HOROSCOPUL INTEGRAT: CUM SĂ CREŞTEM SPIRITUAL ÎN CADRUL UNUI RAPORT
Analiza tranziturilor în tema integrată este de o remarcabilă importanţă, în special dacă interpretarea este realizată într-o cheie psihologică. Bineînţeles că acestea au o relevanţă concretă şi în plan material, cel al experienţelor de viaţă, însă o astfel de relevanţă se integrează aproape întotdeauna în cea psihică, dând astfel un sens respectivei experienţe, acelei încercări trăite pe propria piele.
Vom analiza tranziturile pornind de la planeta Marte către cele mai lente, având în vedere că tranziturile planetelor rapide nu produc evenimente elocvente şi nu au influenţă pe plan psihologic, altfel spus, nu creează mutaţii semnificative pentru cuplu. De altfel, nici chiar Marte, al cărui ciclu solar se împlineşte în circa doi ani tereştri, nu influenţează în mod fundamental psihicul cuplului, dar aduce cu sine o anumită încărcătură energetică ce se cere analizată, o disponibilitate demnă de luat în seamă.
Putem concluziona, aşadar, că şirul planetelor în tranzit care influenţează în mare măsură tema integrată începe cu Jupiter şi se termină cu Pluton, incluzându-le deopotrivă atât pe Chi-ron, cât şi Nodurile Lunare. Acestea din urmă au o semnificaţie sporită pe planul interpretării karmice, putându-ne oferi lecţii foarte folositoare evoluţiei spirituale a raportului cu partenerul.
în realitate, cele mai importante tranzituri sunt cele ale lui Jupiter, Uranus şi Saturn, al căror ciclu solar - sau o mare parte a lui - se împlineşte pe parcursul vieţii unei relaţii. în schimb, tranziturile lui Neptun şi Pluton nu mi-au oferit până în prezent rezultate satisfăcătoare sau care să furnizeze indicii asupra unor evenimente determinante pentru viaţa unui cuplu.
Să analizăm însă în continuare aceste tranzituri, începând cu planeta Marte.

Au o semnificaţie sporită mai curând în aspect cu planetele decât în cazul trecerii lor printr-o anumită casă, tinzând să le deblocheze sau să le crească potenţialul.
Marte în aspect...
...cu Soarele: Perioadă de înnoire generală, percepută mai mult ca o stimulare în direcţia schimbării decât ca schimbare în sine. Ca şi cum cuplul ar simţi nevoia să acorde mai mult spaţiu, să concentreze mai multă energie asupra conceptului de Noi, sâ-şi unească forţele pentru a rămâne uniţi sau pur şi simplu pentru a se simţi şi pe mai departe uniţi. Aspectele disonante pot genera neînţelegeri în faza iniţială, precum şi unele mici certuri.
...cu Luna: Oricare va fi fiind natura aspectului care formează acest tranzit, el creează întotdeauna o stare de hiperexcitabi-litate emotivă, care se transformă adesea în susceptibilitate şi o continuă instabilitate umorală.
Se pare că ritmurile celor doi parteneri ai cuplului nu trebuie să intre niciodată în rezonanţă, pentru că asta provoacă aproape de fiecare dată doar certuri.

Pret Initiere in iubirea karmica

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter