Initiere in iubirea karmica

Initiere in iubirea karmica

Editura Nemira
21,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Mistica

Recenzie Initiere in iubirea karmica

Astrologia karmica, ale carei origini se regasesc atat in esoterism, cat si in filozofiile orientale, ne permite sa intelegem mai bine legaturile afective, precum si dinamica si dezvoltarea raportului de cuplu.

Intalnirea cu partenerul este o "regasire karmica", o continuare a unui parcurs intreprins in existentele anterioare. Aceasta constientizare, impreuna cu capacitatea fiecaruia de a urma atat propria crestere evolutiva, cat si pe cea a partenerului, va fi determinanta pentru viitorul unei relatii care va duce fie la depasirea, fie la stagnarea accelei karme emotionale pe care am purtat-o cu noi de-a lungul nenumaratelor vieti de pana acum.

"TRANZITURILE ÎN HOROSCOPUL INTEGRAT: CUM SĂ CREŞTEM SPIRITUAL ÎN CADRUL UNUI RAPORT Analiza tranziturilor în tema integrată este de o remarcabilă importanţă, în special..." Continuare...

"NODURILE LUNARE ÎN ANALIZA SINASTRICO-KARMIC Un alt element foarte important al analizei sinastrico-karmice este studiul Caselor partenerului în care ajunge să fie plasată Axa noastră..." Continuare...

Cartea "Initiere in iubirea karmica" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Alte culte si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Paolo Crimaldi si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Initiere in iubirea karmica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Initiere in iubirea karmica" este de 21.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-579-329-3
Pagini: 177
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Initiere in iubirea karmica

Produse similare si recomandari

Buddhismul si viata
Gonsar Rinpoche
25.00 RON
Budismul
Claude B. Levenson
19.98 RON
Shinto
Simu Octavian
23.00 RON
Istoria gandirii buddhiste
Thomas J. Edward
38.00 RON
Retrofuturism. Spatiul sacru astazi
Augustin Ioan
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Initiere in iubirea karmica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paolo Crimaldi

Deocamdata in afara de "Initiere in iubirea karmica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paolo Crimaldi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter