Initiere in channelling

Initiere in channelling

Editura Nemira
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Mistica

Recenzie Initiere in channelling

Channelling este un termen englezesc, care il inlocuieste pe cel de spiritism, folosit in secolul a XIX-lea, precum si pe mai recentul mediumnitate.

Comunicarea cu entitătile imateriale, cu spiritele celor plecati dintre noi sau cu fortele lipsite de corp este esentială în viata noastră. Această carte ne învată să descoperim în noi însine puteri nebănuite si să le folosim spre binele nostru si al celor din jur. Vitaliano Bilotta trece în revistă istoria channel- lingului, precum si modalitătile si formele în care acest procedeu poate fi utilizat pentru ca persoana care-l întrebuintează să treacă la un plan spiritual superior.

Scrisă într-un limbaj accesibil si cuprinzând multe informatii practice, <italic>Initiere în channelling</italic> se adresează tuturor celor care aspiră la dezvoltare personală si doresc să-si perfectioneze viata interioară.

"165. MEDIUMNITATE PRIN INTERMEDIUL INCARNĂRILOR întrebare: Este posibil ca abilităţile mediumnice ale unui, canal să fie total latente pe durata unui ciclu de incarnare, pentru a se manifesta..." Continuare...

"CU RESPECT 98. PREGĂTIREA ULTERIOARĂ Este foarte important ca apropierea de channelling să s facă cu respectul cuvenit, pas cu pas, construind treptat bazele învăţăturii. în..." Continuare...

Cartea "Initiere in channelling" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vitaliano Bilotta si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Initiere in channelling prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Initiere in channelling" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-579-333-0
Pagini: 230
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Initiere in channelling

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Initiere in channelling. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vitaliano Bilotta

Deocamdata in afara de "Initiere in channelling", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vitaliano Bilotta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter