Ingerul pazitor vol. I

Ingerul pazitor vol. I

Editura Alcris
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Ingerul pazitor vol. I

Charity Wade este o tanara saraca devenita mostenitoare peste noapte. Totul datorita justitiarului mascat care-i salvase viata. Nava pe care se afla Charity tocmai se intorcea din India, cand e atacata de pirati. “Capitanul Moonlight”, misterios si fermecator, apare de nicaieri si o salveaza pe Charity, luand-o de sotie. Se cununa cu ea in mijlocul talharilor, apoi o lasa libera. Dar Charity nu-l mai poate uita.

Cartea "Ingerul pazitor vol. I" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Sara Blayne si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Ingerul pazitor vol. I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ingerul pazitor vol. I" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ingerul pazitor vol. I

Produse similare si recomandari

Un vis frumos
Christina Dodd
9.00 RON
Cat te mai iubesc
Luis Leante
38.00 RON
Ochii vulcanului
Melanie Daniels
8.00 RON
Dilema lui Daphne
Lynn Erickson
16.00 RON
Pretul razbunarii
Leigh Stanford
8.00 RON
N-as vrea sa te pierd
Kasey Adams
10.00 RON
Infruntarea orgoliilor
Marge Smith
10.00 RON
O Cenusareasa la Las Vegas
Ann Hurley
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ingerul pazitor vol. I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sara Blayne

Pe langa "Ingerul pazitor vol. I", autorul Sara Blayne a publicat si Ingerul pazitor vol. II, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter