Ingerii din Moscopole

Ingerii din Moscopole

Editura Tracus Arte
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ingerii din Moscopole

"O întreprindere epică de anvergură care vizează un moment fundamental din istoria unei comunităţi, a unui popor, necesită anumite lucruri fără de care întreprinderea respectivă riscă să eşueze. Enumăr doar câteva din aceste condiţii sine qua non: o documentare riguroasă, deseori dificilă, asupra momentului ales, o viziune de ansamblu în care recrearea spaţiului şi timpului să se facă neostentativ, talent descriptiv şi portretistic, ştiinţa dialogului, simţ al construcţiei narative. Mă grăbesc să spun că toate acestea le-am întâlnit în cartea Catiei Maxim, Îngerii din Moscopole, apărută anul trecut la editura TracusArte." - Ioan Groşan

Cartea "Ingerii din Moscopole" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Catia Maxim si a fost publicata de editura Tracus Arte. Se poate cumpara cartea Ingerii din Moscopole prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ingerii din Moscopole" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ingerii din Moscopole

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ingerii din Moscopole. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Catia Maxim

Catia Maxim a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Intre timpuri, Ghici pe cine iubesc eu?, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter