Infruntand fantomele

Infruntand fantomele

Editura Orizonturi
31,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Infruntand fantomele

Cartea "Infruntand fantomele " a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jayne Castle, Amanda Quick, si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Infruntand fantomele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Infruntand fantomele " este de 31.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Infruntand fantomele

Produse similare si recomandari

Fetele
Henry De Montherlant
9.30 RON
Tara minunilor
Giuseppe Culicchia
29.90 RON
Singur pe lume
Hector Malot
18.00 RON
Noaptea de Sanziene
Mircea Eliade
45.00 RON
Potopul (2 vol.)
Henryk Sienkiewicz
79.77 RON
Crima lui Sylvestre Bonnard
Anatole France
14.00 RON
Croaziera
James Patterson, Howard Roughan
24.99 RON
 Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii
Francois Rene de Chateaubriand
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Infruntand fantomele . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Jayne Castle

Jayne Castle a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Orasul de cuart, Saptamana pierduta , dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Dama de companie, Inelul de adio, Lovitura de teatru, Lovitura de teatru, Meduza albastra, Minciuni sub clar de luna, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, Alchimia dragostei, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , Tainele trecutului, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter