Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata : reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta

Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata : reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta

Editura Hamangiu
48,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata : reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta

Lucrarea de fata aduce in atentia celor interesati infractiunile prevazute in legislatia speciala care cuprinde dispozitii penale – legi, ordonante sau ordonante de urgenta ale Guvernului –, incriminari excesiv de numeroase si supuse unor frecvente modificari, prin care se protejeaza valorile sociale specifice domeniului de reglementare.

Prin raportare la partea speciala a Codului penal, legile prezentate au fost cuprinse in 13 titluri, avand acelasi criteriu de sistematizare – natura si importanta valorilor sociale ocrotite.

Alaturi de normele de incriminare sunt redate decizii ale Curtii Constitutionale, solutii din practica instantelor nationale, doctrina de specialitate in materie, precum si acte normative conexe, la elaborarea cartii fiind avute in vedere modificarile legislative survenite pana la data de 31 mai 2012.

Cartea "Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Tudorel Toader si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata" este de 48 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-766-8
Pagini: 512
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: jurisprudenta , legi speciale

Pret Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata : reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Infractiunile prevazute in legile speciale. Editia a 5-a revizuita si actualizata : reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tudorel Toader

Tudorel Toader a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Constitutia Romaniei reflectata in jurisprudenta constitutionala, Dictionarul personalitatilor juridice romanesti, Dictionarul personalitatilor juridice romanesti, Drept penal român : Partea specială. Editia a IV - a, Drept penal. Partea speciala : Editia a V - a, Infractiunile prevazute in legile speciale : Reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta. Ed. a IV - a, Legea educatiei nationale : actualizata 1 decembrie 2011.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter