Infractiunile de evaziune fiscala

Infractiunile de evaziune fiscala

Editura C. H. Beck
44,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Stiinte penale

Recenzie Infractiunile de evaziune fiscala

Colecţia Stiinţe Penale propune cititorului lucrări care conţin o valoare ştiinţifică adăugată pentru domeniul de referinţă. Acest plus de valoare nu se reyumă doar la nivelul teoretic al cercetării ci vizează, în primul rând, caracterul aplicativ al acesteia.

Clarificările de ordin conceptual, pe de o parte, observaţiile critice pertinente şi propunerile de lege ferenda, formulate în plan practic, pe de altă parte, reprezintă cu certitudine o contribuţie valoroasă, atât din punct de vedere teoretic, cât şi din punct de vedere aplicativ, la dezvoltarea temei cercetate. De aceea sunt convins că lucrarea domnului Bogdan Vîrjan Infracţiunile de evaziune fiscală va deveni un element de referinţă în materie. - Prof. univ. dr. Valerian Cioclei

Cartea "Infractiunile de evaziune fiscala" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bogdan Virjan si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Infractiunile de evaziune fiscala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Infractiunile de evaziune fiscala" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-115-982-9
Pagini: 360
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Infractiunile de evaziune fiscala

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Infractiunile de evaziune fiscala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bogdan Virjan

Deocamdata in afara de "Infractiunile de evaziune fiscala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Bogdan Virjan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter