Inertie si schimbare : Dimensiuni sociale ale tranzitiei in Romania

Inertie si schimbare : Dimensiuni sociale ale tranzitiei in Romania

Editura Polirom
39,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Sociologie. Antropologie

Recenzie Inertie si schimbare : Dimensiuni sociale ale tranzitiei in Romania

Lucrarea de fata, care cuprinde 14 studii pe teme bine definite, are cateva caracteristici care-i confera un profil propriu in peisajul contributiilor de acest gen.

Cartea nu este o sinteza, nu prezinta un discurs unitar asupra realitatilor romanesti din domeniile analizate, fiecare autor sau colectiv de autori efectuand o analiza autonoma, care nu a fost ingradita decat de niste repere foarte generale. Situatia este consecinta modului in care a fost proiectat volumul, adica a faptului ca nu este vorba despre un colectiv de autori prinsi intr-un program de cercetare bine definit.

Lucrarea de fata este destinata unei game largi de cititori, de la persoane obisnuite, dar interesate de schimbarile din societatea romaneasca postdecembrista la studenti si specialisti in domeniul stiintelor sociale, fara a omite, desigur clasa politica si, in general, pe cei care ne-au condus si ne conduc in continuare destinele.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Inertie si schimbare", publicata in 2 categorii, Sociologie / Sociologie, Sociologie / Antropologie si etnologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Traian Rotariu, Voineagu Vergil, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Inertie si schimbare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inertie si schimbare" este de 39.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2447-8
Pagini: 406
Format: 15,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inertie si schimbare : Dimensiuni sociale ale tranzitiei in Romania

Produse similare si recomandari

Criza mondiala
Adrian Otovescu, Maria-Cristina Frasie, Gabriela Motoi, Dumitru Otovescu
32.70 RON
Sala luminoasa
Zoltan Rostas
14.00 RON
De ce se ucid oamenii
Bogdan Ficeac
42.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inertie si schimbare : Dimensiuni sociale ale tranzitiei in Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Traian Rotariu

Traian Rotariu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Demografie si sociologia populatiei. Structuri si procese demografice, Studii demografice.

Voineagu Vergil

Voineagu Vergil a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Statistica: baze teoretice si aplicatii, Teorie si practica econometrica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter