Inelul de adio

Inelul de adio

Editura Orizonturi
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Inelul de adio

Cartea "Inelul de adio" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Amanda Quick si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Inelul de adio prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inelul de adio" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Inelul de adio

Produse similare si recomandari

Captiva
Julie Gregory
19.90 RON
Ultima arma
Philip Le Roy
29.99 RON
Doisprezece
Nick McDonell
19.90 RON
Lacul Soarelui Lung
Gene Wolfe
31.00 RON
Legenda dansatorului
Iris Johansen
32.90 RON
Totul sau nimic
Kim Mallory
16.00 RON
Julia. Liza din mahalaua Lambeth
W.S. Maugham
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inelul de adio. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Dama de companie, Infruntand fantomele , Lovitura de teatru, Lovitura de teatru, Meduza albastra, Minciuni sub clar de luna, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, Alchimia dragostei, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , Tainele trecutului, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter