Inele din margele - Idei Creative vol. 55

Inele din margele - Idei Creative vol. 55

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 55 din seria Idei creative

Recenzie Inele din margele - Idei Creative vol. 55

Popularitatea confecţionării inelelor din mărgele se datorează în primul rând faptului că ele reprezintă bijuterii unicat care pot înfrumuseţa orice mână. În această carte vom prezenta diferitele tehnici de realizare a inelelor din mărgele, acestea urmând să devină accesorii stilate ale vestimentaţiei de zi cu zi sau de ocazie. Tehnicile vor fi prezentate detaliat (peyote, încadrarea, încrucişarea firelor) astfel încât, după deprinderea lor, să se poată confecţiona inele după propriile gusturi, în culorile preferate.

Tehnicile prezentate oferă multe posibilităţi de confecţionare, de aceea vă recomandăm să experimentaţi cu curaj. Spaţiul restrâns al cărţii nu ne-a permis şi prezentarea de coliere, brăţări sau cercei asortaţi inelelor, dar sunteţi invitaţi să experimentaţi şi în această direcţie.

Cartea "Inele din margele - Idei Creative vol. 55" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Vincze Eszter si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Inele din margele - Idei Creative vol. 55 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inele din margele - Idei Creative vol. 55" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068189376
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inele din margele - Idei Creative vol. 55

Produse similare si recomandari

Escapade in sinceritate
Bethany Marshall
36.52 RON
Lucruri marunte, rezultate marete
Roger Fritz
17.51 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inele din margele - Idei Creative vol. 55. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vincze Eszter

Vincze Eszter a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43, Notiunile de baza ale insirarii margelelor : Editia a II - a - Idei creative vol. 3, Notiunile de baza ale insirarii margelelor : Editia a III - a - Idei creative vol. 3, Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Idei creative

Inele din margele - Idei Creative vol. 55
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter