Indicii de inselaciune. Ghid practic

Indicii de inselaciune. Ghid practic

Editura Meteor Press
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie

Recenzie Indicii de inselaciune. Ghid practic

Acest micut, dar cuprinzator ghid practic pentru depistarea inselaciunii contine observatiile minutioase si clare adunate in cursul unei activitati de peste 25 de ani în FBI de fostul agent special Joe Navarro.

Astazi el ne ofera rodul cercetarilor sale ca sursa rapida de referinte pentru cei care se ocupa de interviuri, de anchete si de investigatii, carora le permite sa depisteze cu mai mare siguranta comportamentele asociate cu minciuna, tainuirea de informatii, cunoasterea unor fapte condamnabile sau pur si simplu intentia de mistificare.

In domeniul resurselor umane, al asigurarilor, in afaceri si in avocatura, este extrem de utila cunoasterea cat mai buna a unui potential colaborator, client sau partener. Cuvintele reusesc deseori sa ascunda lipsuri, sa creeze o imagine ireala, sa prezinte in roz o situatie cenusie. Comportamentul nonverbal al unei persoane este cel care furnizeaza marturii infinit mai oneste, iar descifrarea lui poate dejuca in timp util intentiile de inselaciune. Cu acest ghid de buzunar puteti descoperi rapid indiciile oferite de orice zona a corpului, incepand de la cap si coborând spre picioare, pentru a gasi exact ceea ce cautati.

Cartea "Indicii de inselaciune. Ghid practic" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Joe Navarro si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Indicii de inselaciune. Ghid practic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Indicii de inselaciune. Ghid practic" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-93177-0-9
Pagini: 256
Format: 13,5 x 11 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Indicii de inselaciune. Ghid practic

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Indicii de inselaciune. Ghid practic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joe Navarro

Joe Navarro a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Descifrarea semnelor nonverbale (audiobook), Mai clar decat cuvintele, Secretele comunicarii nonverbale. Ghidul unui fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter