Incursiune in medicina naturista

Incursiune in medicina naturista

Editura Polirom
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Incursiune in medicina naturista

Cartea "Incursiune in medicina naturista" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina pentru toti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Speranta Anton si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Incursiune in medicina naturista prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Incursiune in medicina naturista" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Incursiune in medicina naturista

Produse similare si recomandari

Spatele
Anthony Campbell
29.90 RON
Quick & Easy
Beata Aleksandrowicz
24.90 RON
Ai grija de copilul tau
Robert H. Pantell, James F. Fries, Donald M. Vickery
59.90 RON
Retete pentru alimentatia copilului
Tiziana Valpiana, Matilde Parona
18.90 RON
Cartea retetelor pentru bebelusi si copii
Bridget Wardley, Judy More
59.90 RON
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza
Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Incursiune in medicina naturista. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Speranta Anton

Speranta Anton a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Retete culinare pentru o hrana sanatoasa editia a IV -a, Incursiune in medicina naturista. In amintirea lui Valeriu Popa, Ghid terapeutic naturist si retete de post, Ghid terapeutic naturist. Retete de post editia a IV - a, Incursiune in medicina naturista : In amintirea lui Valeriu Popa, Incursiune in medicina naturista. In amintirea lui Valeriu Popa : Editia a XIV - a, cartonata, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter