Inclestarea Regilor (Hardcover)

Inclestarea Regilor (Hardcover)

Editura Nemira
93.90 75.12 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Colectia: Nautilus SF, George R. R. Martin
Volumul 2 din seria Cantec de gheata si foc

Recenzie Inclestarea Regilor (Hardcover)

Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc si continuarea volumului Urzeala tronurilor. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.

„Un razboi pentru succesiunea la tron intoarce fratii unii impotriva altora, intr-o lupta armata si politica fara precedent. Sapte familii nobiliare sunt prinse in infruntare, iar viata si avutia lor depind de eternul joc al santajului, al intrigilor si al rapirilor, al magiei. Universul creat de Martin este de o bogatie fara precedent, plin de personaje devorate de setea de putere, impinse dincolo de limitele onoarei si ale tradarii. Continuarea extraordinara a regalului fantasy inceput cu Urzeala tronurilor.” Library Journal

Cartea "Inclestarea Regilor (Hardcover)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de George R. R. Martin si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Inclestarea Regilor (Hardcover) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inclestarea Regilor (Hardcover)" este de 75.12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2011
ISBN: 978-606-579-236-4
Pagini: 1040
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inclestarea Regilor (Hardcover)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

1. Inclestarea Regilor (Hardcover) de georgiana.neranzi la 28.08.2011

Complexitatea cu care ne-a încântat George R.R. Martin în primul volum al saga-i Cântec de Gheaţă şi Foc, continuă şi pe tot parcursul celui de-al 2-lea volum. Intrigile abundă şi aici, cedând totuşi locul primordial în anumite secvenţe, ororilor provocate de războaiele purtate pe tot parcursul Tărâmului fictiv, Westeros, inventat de George R.R. Martin. Aşa cum indica şi titlul volumului, este o adevărată încleştare însângerată a armatelor regilor de drept sau auto-proclamaţi din Westeros.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inclestarea Regilor (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George R. R. Martin

George R. R. Martin a publicat inca 15 carti prezente in libraria noastra, Razboinicii. Volumul 1, Dansul dragonilor, Festinul Ciorilor (2 Vol.), Festinul ciorilor (Hardcover), Fuga vanatorului, Inclestarea Regilor (2 vol), Iuresul Sabiilor (3 Vol.), Iuresul sabiilor (Hardcover), Peregrinarile lui Tuf, Regii nisipurilor, Saga Cantec de Gheata si Foc : Hardcover, Urzeala tronurilor : Editia 2, Urzeala tronurilor (2 vol), Zburatorii noptii, Zburatorii noptii, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Cantec de gheata si foc

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter