Inchizitorul

Inchizitorul

Editura Trei
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection

Recenzie Inchizitorul

GEIGER: expert în recuperarea de informaţii.
GEIGER: un om fără trecut.
GEIGER: ştie întotdeauna când minţi.

Are un talent special: recunoaşte o minciună în clipa în care o aude. Iar în domeniul în care lucrează, acest talent este de nepreţuit, fiindcă adevărul este produsul cel mai scump de pe piaţă.
Este expert în recuperarea de informaţii – o activitate periculoasă, ce presupune extragerea de informaţii confidenţiale de la oameni. Torţionar meticulos, spre deosebire de concurenţii săi, rareori lasă vreo urmă şi foloseşte o varietate de metode – unele fizice, majoritatea psihologice, însă întotdeauna obţine adevărul. Una dintre regulile lui Geiger este aceea că nu lucrează niciodată cu copii. Aşa că, atunci când partenerul său, Harry Boddicker, îi aduce un client care insistă să fie interogat un puşti de doisprezece ani, Geiger răspunde instinctiv şi îl protejează pe băiat, ascunzându-l de răpitorul lui.

«Era un tip cu adevărat ciudat — dar la ce te puteai aştepta de la cineva care lucra în domeniul lui Geiger? Clientului îi ajunseseră la urechi tot felul de poveşti: că Geiger era bolnav cu capul şi că făcuse puşcărie; că era un nemernic de la Agenţia Naţională de Securitate; că era un pervers care moştenise o avere considerabilă şi că nu lucra în branşa asta pentru bani, ci pentru senzaţii tari. Singurul fir care unea toate aceste zvonuri era că Geiger n-avea egal».

«Un joc ce implică riscuri maxime şi multă adrenalină… Geiger este un personaj fascinant, cu o poveste pe măsură. Un thriller extrem de convingător, care evită delimitările rigide între băieţii buni şi băieţii răi.» - Library Journal

«Deşi e primul roman al lui Mark Allen Smith, Inchizitorul se remarcă prin dimensiuni psihologice pe care nu le-ai bănui la o carte de debut. Te lasă în expectativă şi dornic să citeşti continuarea.» - Kirkus

Mark Allen Smith locuieşte în New York City. Timp de mulţi ani a lucrat în lumea filmului şi a televiziunii ca scenarist, jurnalist de investigaţii şi autor de filme documentare. Inchizitorul este primul său roman.

Cartea "Inchizitorul" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Mark Allen Smith si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Inchizitorul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inchizitorul" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-555-0
Pagini: 408
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: inchizitorul , mark allen smith

Pret Inchizitorul

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Inchizitorul
Mark Allen Smith
39.00 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inchizitorul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mark Allen Smith

Deocamdata in afara de "Inchizitorul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mark Allen Smith.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter