Incertitudini literare. Editie cartonata

Incertitudini literare. Editie cartonata

Editura Polirom
44,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Seria de autor Nicolae Steinhardt

Recenzie Incertitudini literare. Editie cartonata

Tendinta inspre romanul neserios - incontestabila si foarte activa in toate literaturile contemporane - va duce probabil, cu incetul, la disparitia romanului propriu-zis; dupa cum romanul-reportaj (romanul concret) va contribui si el la inlocuirea tiparelor clasice ale naratiunii epice. Romanul, intr-adevar, nu-i de cand lumea; si-a facut timid aparitia destul de tarziu in evul mediu, abia in secolul XVIII adopta formele sale definitive si-si cunoaste epoca de aur in XIX.

Sfarsitul romanului nu trebuie asadar sa ne mire din cale-afara de mult, ca nici un sfarsit. Ramane totusi indreptatita intrebarea: cu ce va fi implinita nevoia oamenilor de a li se povesti ceva, de a li se crea o a doua realitate fictionala mai interesanta, mai atragatoare, mai puternica, mai ritmata decat realitatea inconjuratoare?

Cartea "Incertitudini literare. Editie cartonata" a fost publicata in categoria Beletristica / Eseuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Steinhardt si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Incertitudini literare. Editie cartonata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Incertitudini literare. Editie cartonata" este de 44.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2390-7
Pagini: 436
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Incertitudini literare. Editie cartonata

Produse similare si recomandari

Viata pe un peron
Octavian Paler
34.90 RON
Slove rurale
Vasile DANCU
10.00 RON
Inainte ca racul
Umberto Eco
59.99 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON
Eseuri despre iubire si divinitate
Silviu Lupascu
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Incertitudini literare. Editie cartonata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Steinhardt

Nicolae Steinhardt a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Daruind vei dobandi. Cuvinte de credinta, In genul... tinerilor, Articole burgheze (editie cartonata), Critica la persoana intai : Editie cartonata, Eseu despre o conceptie catolica asupra iudaismului : Iluzii si realitati evreiesti, Eu insumi si alti cativa, Geo Bogza : Un poet al Efectelor, Exaltarii, Grandiosului, Solemnitatii, Exuberantei si Patetismului, Jurnalul fericirii, Jurnalul fericirii. Manuscrisul de la Rohia : Editie cartonata, Prin altii spre sine. Editie cartonata, Principiile clasice si noile tendinte ale dreptului constitutional. Critica operei lui Leon Duguit.

Seria de autor Nicolae Steinhardt

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter