In ce merde te baga dragostea

In ce merde te baga dragostea

Editura RAO
27,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978 973 103 744 8

Recenzie In ce merde te baga dragostea

   Aventurile englezului Paul West continua!

  La un an dupa sosirea la Paris, tanarul englez tot mai incearca sa-si puna afacerea pe roate, doar ca de data asta pe cont propriu. Si usor, usor, lucrurile parca incep sa prinda contur. Asta, desigur, daca poate sa treaca peste birocratia frantuzeasca, incompetenta colegilor si, evident, barierele de limbaj dintre cele doua puternice natiuni, in vreme ce sufletul ii este bantuit de amintirea fostei iubire, Alexa, care tocmai a plecat in Anglia.
   Si, ca peisajul sa fie complet, cateva intrebari existentiale nu-i dau pace: o fi bine sa te culci cu amanta sefului, va gasi l’amour éternel sau va sfarsi in... MERDE?

 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "In ce merde te baga dragostea", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti cadou de 8 martie, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Clarke Stephen si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea In ce merde te baga dragostea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In ce merde te baga dragostea" este de 27.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret In ce merde te baga dragostea

Produse similare si recomandari

Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Legile dragostei
Paul Ferrini
8.00 RON
Declaratie de iubire (audiobook)
Gabriel Liiceanu
25.00 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Maidanul cu dragoste
George Mihail Zamfirescu
25.00 RON
Iubirea se construieste in doi (audiobook)
Shaaron Biddulph, Steven Biddulph
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In ce merde te baga dragostea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Clarke Stephen

Deocamdata in afara de "In ce merde te baga dragostea", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Clarke Stephen .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter