Incantare : Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Incantare : Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Editura Publica
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Incantare : Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Încântarea, aşa cum este ea definită de Guy Kawasaki, nu vorbeşte despre manipularea oamenilor. Acest sentiment transformă situaţiile şi relaţiile interumane. Converteşte ostilitatea în amabilitate şi remodelează amabilitatea în afinitate. Îi transformă pe sceptici şi cinici în persoane încrezătoare, iar pe cei indecişi în indivizi loiali. Sentimentul de încântare poate apărea în timpul unei tranzacţii comerciale, al unei negocieri dificile între companii concurente sau chiar atunci când îţi înnoieşti statusul pe Facebook.

Încântarea este un instrument mai puternic decât tehnicile traditionale de persuasiune si manipulare si chiar mai eficient decât tehnicile clasice de marketing de care toată lumea abuzează.

”Eu definesc sentimentul de încântare ca fiind procesul prin care oamenii se delectează cu un produs, serviciu, organizaţie sau idee.” - Guy Kawasaki

Cartea lui Guy surprinde importanţa faptului – şi arta – de a crede într-o idee care îi oferă clientului ceva în totalitate unic. Puterea unei idei cu adevărat bune de a transforma piaţa şi experienţele consumatorului individual este imensă, iar această carte oferă o bogăţie de idei menite să ajute afacerile şi antreprenorii să fructifice acest potenţial.

Sir Richard Branson, fondator Virgin Group Kawasaki ne oferă idei într-atât de valoroase, încât cu toţii ne-am fi dorit să le cunoastem cu mult timp în urmă. Robert Cialdini, autorul cărţii Influence: Science and Practice Cititi această carte pentru a reusi să creati o companie la fel de încântătoare precum Apple. Steve Wozniak, co-fondator Apple Cel mai bun tratat despre relaţii interpersonale de la cartea scrisă de Dale Carnegie, How to Win Friends and Influence People, încoace. - Michael Gartenberg, director Gartner

Cartea "Incantare" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Guy Kawasaki si a fost publicata de editura Publica. Se poate cumpara cartea Incantare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Incantare" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8360-00-3
Pagini: 280
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: actiunile celorlalti , gandurile , guy kawasaki , incantare , influenta

Pret Incantare : Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Incantare : Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Guy Kawasaki

Guy Kawasaki a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Realitatea in afaceri, Reguli pentru revolutionari, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter