Inainte ca racul

Inainte ca racul

Editura RAO
59,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Inainte ca racul

Cartea "Inainte ca racul" a fost publicata in categoria Beletristica / Eseuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Umberto Eco si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Inainte ca racul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inainte ca racul" este de 59.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Inainte ca racul

Produse similare si recomandari

Sententii
Dimitrie Cantemir
7.00 RON
Scorbura in cuib
Cornel Cotutiu
12.00 RON
Sentimentul de impostură
Belinda Cannone
19.90 RON
Prezente romanesti in Italia
George Lazarescu
10.00 RON
Lupta pentru limba in Transilvania
Stephan Ludwig Roth
10.00 RON
Nevoia de poveste. Eseuri si aplicatii
Alexandru Bulandra
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inainte ca racul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Umberto Eco

Umberto Eco a publicat inca 35 carti prezente in libraria noastra, Istoria frumusetii, Istoria uratului, Misterioasa flacara a reginei Loana, Poeticile lui Joyce, Vertigo : Lista infinita, Sase plimbari prin padurea narativa, A spune cam acelasi lucru. Experiente de traducere, Apocaliptici si integrati . Comunicatii de masa si teorii ale culturii de masa, Baudolino, Baudolino, Cimitirul din Praga : Editie cartonata, Cimitirul din Praga. Editia a II - a (2011), Cinci scrieri morale, Confesiunile unui tinar romancier, Cum ne construim dusmanul, Cum se face o teza de licenta : Disciplinele umaniste, De la arbore spre labirint : Studii istorice despre semn si interpretare, In cautarea limbii perfecte, In ce cred cei care nu cred?, In ce cred cei care nu cred? (Editia 2011), Insula din ziua de ieri, Insula din ziua de ieri, Jurnal sumar, Kant si ornitorincul, Kant si ornitorincul. Editia a II-a revazuta, Limitele interpretarii : Editia a II-a revazuta, Memoria vegetala, Minunea sfintului baudolino, Nu sperati ca veti scapa de carti : Convorbiri moderate de Jean-Philippe de Tonnac, Numele trandafirului, Numele trandafirului (Top 10), O teorie a semioticii, Pendulul lui Foucault, Pliculetul Minervei, Trei povestiri, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter