Inainte sa adorm

Inainte sa adorm

Editura Trei
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection

Recenzie Inainte sa adorm

Cel mai vandut debut britanic, dupa seria Harry Potter a lui J.K. Rowling

O carte vândută în peste 40 de ţări, care a devenit bestseller încă de la apariţie în SUA, Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Bulgaria, Olanda şi Belgia.

Are 47 de ani şi e scriitoare. Se trezeşte în fiecare dimineaţă neştiind unde se află. O formă rară de amnezie o împiedică să reţină informaţii mai mult de 24 de ore. Crede că are cu 20 de ani puţin, că este singură şi că are întreaga viaţă înainte. Dar descoperă că locuieşte cu soţul ei, Ben şi că majoritatea deciziilor importante din viaţa sa au fost deja luate. Doctorul ei o sfătuieşte să ţină un jurnal care o ajută să-şi recompună amintirile de la o zi la alta. Dar într-o zi deschide jurnalul şi citeşte: "Să nu ai niciodată încredere în Ben".
Oare ce tip de accident a adus-o în această stare?
În cine să aibă încredere?
De ce ar minţi-o Ben?
O cheamă Christine. Jurnalul vieţii ei se numeşte Înainte să adorm.
Ai intrat deja în viaţa ei.

În 2008, S.J. Watson era un ORL-ist de 30 şi ceva de ani, care lucra cu copiii surzi. El s-a înscris la un curs de şase luni organizat de Faber Academy destinat celor care doresc să înveţe să scrie romane. Trei ani mai târziu, Watson face senzaţie pe scena literară internaţională, având contracte în 40 de ţări, un proiect cinematografic la Holywood şi un thriller psihologic aclamat deopotrivă de public şi de critici – Înainte să adorm.
Watson a început şi a abandonat, rând pe rând, alte 20 de romane înainte de a găsi ideea acestui roman.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Inainte sa adorm", publicata in 2 categorii, Beletristica / Bestseller, Beletristica / Literatura fantasy, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de S.J. Watson si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Inainte sa adorm prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inainte sa adorm" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-514-7
Pagini: 440
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Inainte sa adorm

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Din nou acasa
Barbara Delinsky
32.90 RON
Dati foc acestei case
William Styron
29.90 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Aceasta orbitoare absenta a luminii
Tahar Ben Jelloun
28.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inainte sa adorm. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

S.J. Watson

Deocamdata in afara de "Inainte sa adorm", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului S.J. Watson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter