Inainte de furtuna

Inainte de furtuna

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Inainte de furtuna

Andy Lockwood, un adolescent de cincisprezece ani, este diferit de colegii săi de generatie - spune tot ce-i trece prin minte, nu poate anticipa consecintele faptelor sale si se comportă mai degrabă ca un copil. Dar mama lui vede doar un băiat cu o inimă la fel de mare ca oceanul.

Laurel Lockwood si-a pierdut fiul o dată din cauza neglijentei. Si-a petrecut restul vietii hotărâtă să-si răscumpere greselile si a reusit să devină un părinte afectuos si protector – poate chiar exagerat de protector. În cele din urmă, este de acord să-l lase pe Andy să participe la un eveniment social al bisericii locale – decizie care o îngrozeste când lăcasul este distrus de un incendiu. Andy supravietuieste însă si, în mod remarcabil, salvează multi copii din flăcări. Laurel asistă la transformarea fiului ei într-un erou, iar restul lumii ajunge să-l descopere pe Andy cel stiut de ea, băiatul sufletist si demn de încredere.

Atunci când suspiciunile privind originea incendiului se îndreaptă asupra lui Andy, Laurel trebuie să se întrebe cât de bine îsi cunoaste fiul... si cât de departe va merge ca să-si tină promisiunea de a-l ocroti mereu.

Cartea "Inainte de furtuna" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 04.01.2018. A fost scrisa de Diane Chamberlaine si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Inainte de furtuna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inainte de furtuna" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-600-864-8
Pagini: 448
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: diane chamberlain , furtuna

Pret Inainte de furtuna

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Inainte de furtuna
Diane Chamberlaine
19.90 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inainte de furtuna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diane Chamberlaine

Diane Chamberlaine a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Minciuni din dragoste, Secrete si tradari. Volumul I, Secrete si tradari. Volumul II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter