Inainte de tacere

Inainte de tacere

Editura RAO
19.99 15.29 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 224; ISBN : 9789731036892
Colectia: opere XX

Recenzie Inainte de tacere

    Înainte de tăcere cuprinde aspecte din copilăria şi tinereţea autorului, amintiri plăcute, plictisitoare sau dezagreabile, nelinişti, întrebări fundamentale despre om şi Dumnezeu. În centrul evocărilor se află casa. "Doresc ca totul în casă să rămână aşa cum este, cu scorojelile şi pereţii săi coşcoviţi... casa aceasta ăn care s-a născut opera mea şi a murit Matilde." Cartea lui Ernesto Sabato reprezintă un epilog, un testament spiritual al unui om modern în permanentă confruntare cu o lume dură şi enigmatică.

Cartea "Inainte de tacere" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ernesto Sabato si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Inainte de tacere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Inainte de tacere" este de 15.291 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Inainte de tacere

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Inainte de tacere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ernesto Sabato

Ernesto Sabato a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Dialoguri, Eseuri (Vol. 1) , Eseuri (Vol. 2) , Eseuri (vol. 2), Tunelul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter