In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti

In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti

Editura Eikon
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ANUL APARITIEI: 2008;ISBN: 978-973-757-173-1;NR. PAGINI: 226;FORMAT: 13 x 20

Recenzie In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti

Acest volum scris din perspectiva a patru competenţe complementare – istorică, politologică, economică şi teologică – îşi propune să treacă în revistă posibilele valori pe care comunităţile de credinţă şi cele civice le împărtăşesc şi din promovarea cărora am putea grăbi găsirea binelui nostru comun. Prin bine comun autorii înţeleg acel echilibru fundamental, încă nerealizat în România postcomunistă, din dorinţa fiecărei persoane de a se împlini şi ordinea unei societăţi plurală în opţiuni şi solidară etic deopotrivă.

Cartea "In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda, si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti

Produse similare si recomandari

Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Sfantul Pavel
Arthur Darby Nock
22.00 RON
Teologia vie in ortodoxie
Puhalo I.P.S. Lazar
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Radu Carp

Radu Carp a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Inventarea Constitutiei, Limitele Constitutiei : Despre guvernare, politica si cetatenie in Romania, Religia in tranzitie. Ipostaze ale Romaniei crestine, Dumnezeu la Bruxelles. Religia in spatiul public european, Pentru un crestinism al noii Europe : Volumul III, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Dacian Gratian

Deocamdata in afara de "In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dacian Gratian.

Sorin Muresan

Deocamdata in afara de "In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sorin Muresan.

Radu Preda

Radu Preda a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cultura dialogului. Pledoarii si exercitii, Revenirea lui Dumnezeu : Studii social-teologice, Comunismul. O modernitate esuata, Semnele vremii. Lecturi social-teologice, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter