Impotriva curentului : Insemnari despre criza financiara actuala

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009 Numar de pagini : 182 ISBN: 978-973-127-234-4

Recenzie Impotriva curentului : Insemnari despre criza financiara actuala

Într-un peisaj economic arid, aşa cum este cel românesc, în care dezbaterea publică asupra temelor economice este acaparată de "specialişti" cu orientare neclară şi niciodată declarată, ale căror alegaţii oscilează între generalităţi benigne şi populisme specifice, credeam noi!, numai politicienilor, este salutară apariţia unei voci ferme, chiar dacă nu foarte sonoră, a profesorului Bogdan Glăvan, care oferă celor cu adevărat interesaţi de fenomenul economic o marfă rară: argumente solide în loc de opinii zgomotoase, şi culmea!, exprimate într-un limbaj extrem de clar şi mai ales accesibil unui public mai larg decât cel universitar.
După ce veţi citi „Împotriva curentului” vă asigur că aveţi şanse substanţial sporite de a „naviga” în direcţia cea bună.

Radu Preda
Redactor-şef, Săptămâna Financiară

E greu să recunoşti că te-ai înşelat, că argumente care torturează bunul-simţ economic te-au dat pe spate doar pentru că ţi-au fost repetate la nesfârşit de câţiva "guru" ai finanţelor, omniprezenţi în presă. "Împotriva curentului" este un duş rece pentru toti cei care încă mai aşteaptă de la stat soluţiile ieşirii din criză, prin aceleaşi intervenţii care au creat de fapt hazardul moral aflat la originea problemelor financiare actuale. Chiar dacă nu eşti economist, cartea te ajută să înţelegi de ce criza financiară ne-a luat pe nepregătite, cât de inconsistente sunt deciziile celor plătiţi pentru a veghea la liniştea noastră şi cum se cosmetizează, cu ajutorul unor strălucitoare discursuri academice, rolul prost jucat de instituţiile statului, fragilitatea reală a sistemului financiar şi transferarea pierderilor acestuia către populaţie, prin inflaţie.

Oana Osman
Redactor-şef adjunct, Capital

Cartea "Impotriva curentului " a fost publicata in categoria Economie / Teorie economica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bogdan Glavan si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Impotriva curentului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Impotriva curentului " este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Impotriva curentului : Insemnari despre criza financiara actuala

Produse similare si recomandari

Aplicatii in econometrie
Tudorel andrei, Liliana Spataru
27.00 RON
The Corruption An Economic and Social Analysis
Ani Matei, Ion Gh. Rosca, Tudorel andrei
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Impotriva curentului : Insemnari despre criza financiara actuala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bogdan Glavan

Deocamdata in afara de "Impotriva curentului : Insemnari despre criza financiara actuala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Bogdan Glavan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter