Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare

Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare

Editura Contaplus
60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare

Prezenta lucrare incearca sa ofere un real sprijin celor care se confrunta cu blocaje in implementarea proiectelor sau celor care au semnat un contract de finantare si nu stiu cum sa demareze implementarea proiectelor, neavand posibilitatea de a contracta o firma de consultanta pentru managementul de proiect.

Totodata, lucrarea este utila si pentru firmele de consultanta, chiar si pentru cele cu experienta in accesarea fondurilor de pre-aderare, deoarece instrumentele structurale difera de fondurile de pre-aderare, din punct de vedere al mecanismului de implementare. Ne-am propus ca prin aceasta carte sa fim un trainer din umbra pentru toti cei care ezita sau renunta la varianta de a obtine finantare nerambursabila pentru o serie de proiecte, fiind inspaimantati de labirintul documentelor, regulilor si raportarilor necesare in etapa de implementare a proiectelor.

Cartea "Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Carmen-Mihaela Boteanu, Catalina Soare, si a fost publicata de editura Contaplus. Se poate cumpara cartea Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-88845-2-6
Pagini: 255
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare

Produse similare si recomandari

Contabilitate in agricultura
Bavita Ilie, Madalina Dumitru, Ileana Cosmina Pitulice, Daniela Artemisa Calu, Popa Adriana Florina
50.00 RON
Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii
Iulia Jianu, Popa Adriana Florina, Ileana Cosmina Pitulice, Mirela Nichita
60.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Carmen-Mihaela Boteanu

Deocamdata in afara de "Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Carmen-Mihaela Boteanu.

Catalina Soare

Deocamdata in afara de "Implementarea proiectelor cofinantate din fonduri europene post-aderare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catalina Soare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter