La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul

La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul

Editura RAO
28,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Imparatul

Recenzie La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul

Primul roman din seria Imparatul, Portile Romei, ne prezintă un tânăr ambiţios, care se află în faţ celei mai mari provocări din viaţa sa. La Roma, o aprigă luptă pentru putere este pe cale să zguduie Republica din temelii. Toţi se luptă între ei, conflictele sunt sângeroase, iar Iulius Cezar este în mijlocul acţiunii.

Cartea "La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Iggulden Conn si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul" este de 28.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 9789731038445
Pagini: 416
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul

Produse similare si recomandari

La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Carnete
Marcel Proust
39.99 RON
Heidi, fetita muntilor
Johanna Spyri
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iggulden Conn

Deocamdata in afara de "La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Iggulden Conn .

Imparatul

La Portile Romei. Volumul 1 din seria Imparatul
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter