Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant

Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant

Friedrich Benesch (1907 - 1991) s-a născut la Reghin şi a studiat teologia şi ştiinţele naturii la Cluj şi Halle (Germania). A fost preot evenghelic şi, după al Doilea Război Mondial, preot al Comunităţii Creştinilor din Germania.

A predat la Seminarul de preoţi de la Stuttgart, pe care l-a condus vreme îndelungată. Conferenţiar foarte apreciat şi autor de cărţi, a abordat probleme ale ştiinţelor naturii şi din perspectivele ştiinţei spiritului.

Este cunoscut pentru studiile sale de christologie.

Friedrich Benesch îşi urmează intenţia de a străbate încă o dată, cu întreaga forţă a personalităţii sale, cercetările spiritual-ştiinţifice ale lui Rudolf Steiner, pentru a le face mai accesibile contemporanilor. Îl preocupă în mod special fundamentele de cunoaştere ale Evangheliei a Cincea, care nu se dezvăluie uşor conştienţei actuale, dar şi ce capacităţi trebuie dezvoltate pentru a putea scoate la lumină imaginile care, ca puncte germinative, au fost înscrise în tablourile eterice ale Evangheliei Eterne sau ale Cronicii Akasha.

Cartea "Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Friedrich Benesch si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Imparatia Tainica a lui Dumnezeu pe Pamant. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Friedrich Benesch

Friedrich Benesch a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Christos in prezent : Contributii la Christologie, Sarbatori crestine. Volumele I + II, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter