Imobilizarile necorporale

Imobilizarile necorporale

Editura Irecson
35,10 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-7694-36-8

Recenzie Imobilizarile necorporale

Prezenta lucrare oferă un cadru cuprinzător de meditaţie asupra activelor necorporale, de la brevete la educaţie, de la mărci de fabricaţie la fond comercial. Nu se limitează la activele care pot fi cumpărate sau vândute. Această carte prezintă conceptual portofoliului de beneficii economice necorporale ale unei firme - o grupare care include elementele neenumerate în înregistrările contabile ale unei firme şi deseori neglijate de analiştii evaluatori.

Identificarea activelor necorporale reprezintă tema centrală a acestei cărţi.
Pentru analişti sau manageri, descoperirea şi cuantificarea activelor necorporale ale unei firme vine în sprijinul evaluării, indiferent dacă evaluarea este efectuată în vederea unei tranzacţii, a unui litigiu sau a unei îmbunătăţiri strategice a operaţiunilor unei firme.

Cartea "Imobilizarile necorporale " a fost publicata in categoria Economie / Strategii economice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jeffrey A. Cohen si a fost publicata de editura Irecson. Se poate cumpara cartea Imobilizarile necorporale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Imobilizarile necorporale " este de 35.1 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Imobilizarile necorporale

Produse similare si recomandari

Cum sa trecem la e-business
Steve Sleight
18.60 RON
Politic (IN)corect
Monica Tatoiu, Camil Roguski
29.99 RON
Incepe cu raspunsul
Bob Seelert
35.00 RON
Economia experientei
James Gilmore, Joseph Pine
49.00 RON
Trout despre strategie
Jack Trout
27.00 RON
Strategii si politici publice
Florin Mihai Caprioara
19.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Imobilizarile necorporale . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeffrey A. Cohen

Deocamdata in afara de "Imobilizarile necorporale ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jeffrey A. Cohen.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter