Imblanzitorul dragonilor

Imblanzitorul dragonilor

39,92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Cronicile Dragonilor

Recenzie Imblanzitorul dragonilor

− Ce poveste aţi vrea să ascultaţi în seara asta?
− Îmblânzitorul dragonilor! strigară cu toţii în cor, strângându-se unii în alţii, în vreme ce afară vântul sufla vijelios, iar lunile pluteau ca nişte corăbii pe norii zdrenţuiţi.

Domnita Quenelda a avut dintotdeauna o legătură magică cu dragonii, iar visul ei este acela de a zbura pe un dragon de luptă, alături de tatăl său, comandantul Gărzii Dragonilor, în războiul cumplit pe care locuitorii din Împărăţiile Celor Şapte Mări îl poartă de sute de ani cu goblinii.

Dorinta cea mai mare a micutului Rădăcină este să se tină cât mai departe de dragonii înspăimântători, cu limbile lor de foc, iar când este numit scutier al tinerei Quenelda, încep să sară cu adevărat scântei.

În ciuda tuturor aşteptărilor, între cei doi se naste o prietenie adevărată. Când Domul Dragonilor este amenintat de un complot mortal, domnita Quenelda si curajosul ei scutier vor reuşi să dejoace planurile unui uneltitor perfid, a cărui identitate îmbracă straie surprinzătoare.

Prima carte din Cronicile Domului ne dezvăluie un tărâm de legendă si o poveste magică, despre curaj, loialitate si prietenie.

Cartea "Imblanzitorul dragonilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Lucinda Hare si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Imblanzitorul dragonilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Imblanzitorul dragonilor" este de 39.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-626-2
Pagini: 336
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Imblanzitorul dragonilor

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Imblanzitorul dragonilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lucinda Hare

Deocamdata in afara de "Imblanzitorul dragonilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lucinda Hare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter