Illustrator 9...pentru AMICI !

Illustrator 9...pentru AMICI !

Editura Tehnica
23,44 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2003; ISBN: 973-31-2079-0
Colectia: pentru_amici

Recenzie Illustrator 9...pentru AMICI !

Acest ghid prietenos iti prezinta cele mai noi reactualizari din lume ale instrumentelor folosite in grafica, inclusiv instrumentele utile pentru crearea graficii pe Web, cat si noile efecte pe care le poti aplica imaginilor tale. Umplute cu scurtaturi, aceste pagini te pot ajuta sa creezi grafici atragatoare int-un timp foarte scurt, pentru a-ti exporta operele de arta din Illustrator catre alte aplicatii sau pentru a le tipari.

Cartea "Illustrator 9...pentru AMICI !" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ted Alspach si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Illustrator 9...pentru AMICI ! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Illustrator 9...pentru AMICI !" este de 23.44 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Illustrator 9...pentru AMICI !

Produse similare si recomandari

Photoshop 6 pentru . . . amici !
Deke Mcclelland
25.07 22.56 RON
Adobe Photoshop CS2
Adobe Systems
43.20 RON
Initiere in Corel Draw
Laviniu Aurelian Badulescu
18.00 RON
Tehnici avansate de design
Launne Seymour Cohen
36.00 RON
Corel Draw 12. Ghidul oficial
Steve Bain, Nick Wilkinson
67.41 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Illustrator 9...pentru AMICI !. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ted Alspach

Deocamdata in afara de "Illustrator 9...pentru AMICI !", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ted Alspach.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter