Illustrated poems

Illustrated poems

Editura Aramis
7,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006; Numar de pagini : 48; ISBN : 973-679-212-9

Recenzie Illustrated poems

Carte-joc cu poezii si numaratori distractive pentru copiii de 4-7 ani. Colorand desenele, numarandu-le, acestia invata mai usor cuvinte si expresii noi in limba engleza.

Cartea "Illustrated poems" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carte ilustrata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Madalina Mavris si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Illustrated poems prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Illustrated poems" este de 7.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Illustrated poems

Produse similare si recomandari

Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect
Enid Blyton
12.99 RON
Reciful de corali
Anita Ganeri
19.99 RON
Destinul lui Ahile
Bimba Landmann
34.90 RON
Numaram in limba engleza
Constantin Olaru
17.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Illustrated poems. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Madalina Mavris

Pe langa "Illustrated poems", autorul Madalina Mavris a publicat si The Alphabet - picture dictionary for the little ones.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter