Iisus fiul omului

Iisus fiul omului

Editura Kamala
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Iisus fiul omului

Publicata in 1928, dupa o perioada de aproape 20 de ani in care a lucrat la ea, "Iisus - fiul omului" reprezinta ultima opera de succes a lui Kahlil Gibran. Regasim aici un portret al lui Iisus recompus ca un puzzle din marturiile celor din evangheliile apocrife.

Citind aceasta carte suntem transpusi in vremurilr de atunci si sufletul nostru se inalta precum sufletele apostolilor care l-au urmat pe Iisus.

Cartea "Iisus fiul omului" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Gibran Kahlil si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Iisus fiul omului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iisus fiul omului" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-86940-7-1
Pagini: 216
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iisus fiul omului

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iisus fiul omului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gibran Kahlil

Gibran Kahlil a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Darul iubirii, Aripi frante, Pasi pe cale, Pribeagul : Zeii Pamantului, Furtunile, Pribeagul, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter