Idele lui martie

Idele lui martie

Editura Allfa
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman istoric

Recenzie Idele lui martie

Martie, 44 i.H. Glorioasa Roma, condusa de Caius Iulius Caesar - pontifex maximus, comandantul invincibil, acum un barbat de cincizeci si sase de ani -, si-a extins teritoriile depasind cele mai indraznete visuri ale cetatenilor sai. El, dictatorul vesnic, este omul care ii conduce destinul, in mainile sale se afla concentrata intreaga putere. Misiunea pe care o are, aceea de a pune capat sangerosului valmasag al razboaielor fratricide si de a reconcilia taberele dusmane, salvand lumea si civilizatia Romei, se afla insa in mare pericol. Puterea lui scade incetul cu incetul... Niciunul dintre oamenii sia de incredere nu poate opri cursul teribilei conspiratii care se pune la cale. Prevestirea clarvazatorului Spurinna se va adeveri: Idele lui martie vor fi sorocul, iar destinul intregii omeniri se va schimba.

Roma, niciodata reconstruita cu atata limpezime a detaliilor si precizie topografica, este scena unro alte personaje-cheie de statura istorica si tragica - Marcus Iunius Brutus, Cassius Longinus, Marcus Antonius, Marcus Tullius Cicero, Cleopatra

Valerio Massimo Manfredi este profesor de arheologie la Universitatea Bocconi din Milano. A predat şi a ţinut conferinţe la cele mai prestigioase instituţii ştiinţifice italiene şi din întreaga lume.

În limba română au apărut trilogia Alexandru cel Mare – tradusă în peste 35 de limbi şi 55 de ţări – Faraonul nisipurilor, Ultima legiune, Akropolis, Împărăţia dragonilor, Tiranul, Talismanul Troiei, Armata pierdută, Oracolul si Idele lui Martie.

"Silius intră cu pişi ezitanţi ca şi cum ar fi păşit în lumea de dincolo de moarte. Tocul uşilor era drapat cu negru. Din interior se auzeau planşete şi vaiete. Traversă atriumul şi..." Continuare...

"Caesar îşi luase micul dejun şi acum se pregătea să iasă din casă. Ţeapăn în mijlocul atriumului, îmbrăcat cu o tunică albă laticlavă, lungă până la glezne, îi..." Continuare...

Cartea "Idele lui martie" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Valerio Massimo Manfredi si a fost publicata de editura Allfa. Se poate cumpara cartea Idele lui martie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Idele lui martie" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-724-329-4
Pagini: 280
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Idele lui martie

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Londinos
Bob Garcia
27.00 9.81 RON
Revolucion!
Francois-Xavier Gauroy, Chiara Alessandro
44.99 9.81 RON
ADAM SI EVELYN
Ingo Schulze
24.90 RON
Conchistadorul
Almeida Faria
8.00 RON
Numaratoare inversa
Follet Ken
11.82 RON
Noaptea merovingiana
Jean-Francois Nahmias
44.99 9.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Idele lui martie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valerio Massimo Manfredi

Valerio Massimo Manfredi a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Akropolis. Mareata epopee a Atenei (R), Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet), Faraonul nisipurilor, Imparatia dragonilor, Oracolul, Talismanul Troiei, Tiranul, Ultima legiune, Akropolis. Mareata epopee a Atenei, Armata pierduta, Idele lui Martie, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter